PEET

Ontwerp-studioPEET heeft een eigen meubel- en accessoirelijn. Momenteel volop in ontwikkeling.

Meubelen geproduceerd van gerecycled teakhout komen uit Indonesië. Hier hebben wij jarenlange ervaring met het importeren van teakhouten binnen- & buitenmeubelen. Momenteel concentreren wij ons met name op productie met gerecycled teak of andere duurzame houtsoorten. Meubelen op maat gemaakt voor particulier, maar ook voor projecten. Eigenzinnige en eigentijdse accessoires halen we ook uit Indonesië, of worden gevonden tijdens de reis.

Ronde kloostertafel van gerecycled teakhout met bankje van eveneens gerecycled teak
Antieke voordeur van een oude joglo
Geleverde tuinmeubelen van gerecycled teakhout
Eetkamerstoel
Bar/counter kruk van gerecycled teak

Voor de gestoffeerde meubelen hebben we gekozen voor productie in Nederland; Made in Holland dus. Het ontwerp van de meubelen gebeurt door mijzelf. In samenwerking met een door mij geselecteerde fabriek worden deze meubelen ontwikkeld. Zodra alles naar wens is komen de meubelen in de collectie.

LoveSeat *Rock* voor aan de eetkamertafel
Sofa “Stone” 4-zits
Coffee fauteuil “Coffee to go…”
Sneak preview: Eetkamer lounger in ontwikkeling

Interieur accessoires zijn ook een grote passie van mij. Mijn voorkeur gaat uit naar authentieke gebruiksvoorwerpen uit verschillende landen. Deze accessoires kunnen in combinatie met een rustig en uitgebalanceerd interieur een hele eigentijdse sfeer creëren. Oud met nieuw en natuurlijk weer eigenzinnig & eigentijds.

Op de voorpagina van studioPEET een oude houten schaal op een antiek Indonesisch daybed. Op de achtergrond twee authentieke Indonesische beelden van aardewerk.

Voor meer informatie kunt u bellen, appen, mailen of het contactformulier invullen. De showroom is op afspraak geopend en zal per eind mei iedere donderdag en vrijdag open zijn zonder afspraak van 12.00u. tot 17.00u. Ook kunt je ons volgen op Instagram, Facebook, twitter en via LinkedIn.