PEEnT

Eind 2019 is de eigen verflijn van studioPEET gelanceerd. Een verflijn met vele kleuren die in alle soorten verf verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan krijtverf, kalkverf, afwasbare muurverf, matte en hoogglans lakken etc.

De meeste kleuren zijn gebaseerd op kleuren uit de natuur en natuurlijke stoffen en materialen. Gemiddeld neemt het ontwikkelen van een nieuwe kleur zo’n 2-3 weken in beslag. Het proces begint uiteraard met inspiratie. Inspiratie is overal om ons heen. De eerste kleuren zijn gebaseerd op de kleuren uit de Wadden. Tijdens de vele vakanties op het prachtige waddeneiland Schiermonnikoog. In ieder jaargetijde heeft het eiland prachtige tinten die, vertaald naar een interieur, heel veel rust brengt en een natuurlijke basis vormt in je huis.

Met andere kleuren in huis, kun je op een gemakkelijke manier een nieuwe sfeer in huis creëren. Dit kan soms spannend lijken om hierover een goede beslissing te nemen. Kleuren zijn er in veel nuances. Dat is fantastisch, maar maakt het daardoor ook soms moeilijk om de juiste kleur te kiezen.

Een goed kleuradvies kan hiervoor uitkomst bieden. Dit kan natuurlijk op basis van kleurstalen, maar in de praktijk blijkt dit toch lastiger dan gedacht. Een kleur bestaat namelijk uit verschillende ingrediënten die allen invloed hebben op de uiteindelijke kleur. Hiervoor is het verstanding om hulp in te schakelen van een expert.

Tijdens een kleuradvies aan huis wordt er ter plekke een plan gemaakt voor de mooiste kleuren in de betreffende ruimte(s). De technische eigenschappen van de verschillende verfsoorten worden uitgelegd en de meest geschikte varianten geadviseerd. De kleuren worden uitgezocht aan de hand van de wensen en de combinatie met de bestaande (of nieuwe) situatie. Voor meer informatie kun je een aanvraag doen via het contactformulier.

Whites…
Kleuren: “Grijs met een warm tintje”, “Messing CC”, “WitWit”, “Jong roze” & “Taupe is het nieuwe zwart”
Blikken met logo…
Kleurnamen…
Work in progress… Naturals
Stalen: Grijze tinten combineren met oker-kleurigen

Te volgen via de volgende hashtags:

#eigenzinnigeneigentijds #studiopeet #peentshop #peentbystudiopeet

%d bloggers liken dit: