Interieuradvies

cropped-18-offringa-20140617-2274-hmf

Interieuradvies

Voor interieuradvies kunt u terecht bij studioPEET. Voorheen onder de vleugels van WOEFF LifeStyle, bestaat studioPEET al vele jaren. Begonnen in een klein winkeltje in Paterswolde onder de naam VanderWerf Decoratie&Interieur is studioPEET inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig interieur-ontwerpstudio.

Een compleet interieuradvies voor woon-, eet- en slaapkamer of voor een gehele woning. Verbouw-advies, ontwerp en realisatie in de breedste zin van het woord.

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van interieur, verbouwing. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven om uw interieur of verbouwing volledig te realiseren. Van houten vloeren, stucwerk, Beton Ciré tot en met een compleet electra- & lichtplan kan door ons gerealiseerd kunnen worden.

Ook kunnen wij de gehele verbouwing voor u realiseren. Wij werken samen met een door ons persoonlijk geselecteerd Installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaamheid en installatietechniek. Tevens werken wij samen met een bouwbedrijf die verschillende projecten van ons gerealiseerd hebben en tot een fantastisch eindresultaat hebben gebracht. Ook het stucwerk, tegelwerk en schilderwerk kunnen wij volledig uit handen nemen.

Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

Tevens is studioPEET dealer van verschillende merken o.a.:

PEEnT

De verflijn ontwikkeld door studioPEET. Inmiddels 24 kleuren ontwikkeld op basis van elementen uit de natuur en natuurlijke stoffen en materialen. Eigenzinnig&eigentijds! De kleuren van PEEnT zijn verkrijgbaar in alle soorten verf; krijtverf, kalkverf, afwasbare muurverf, matte lak, hoogglans lak, noem maar op…

Carte Colori

Carte Colori

Krijtverf, Kalkverf, Krijtlak etc…

Design of the Time

Designs of the Time

Stoffen voor binnen en buiten

ML Fabrics

ML Fabrics

Linnen stoffen per meter, kussens, plaids, vloerkleden en beddengoed

StoryTiles

Story Tiles

Bijzondere tegeltjes ontworpen door verschillende ontwerpers en ook ‘plain tiles’ voor de keuken of badkamer

BOMAT

BOMAT

Carpetten en traplopers

Frezoli

Frezoli

Mooie industriële, stoere en landelijke verlichting voor binnen en buiten

Romo

ROMO Fabrics

Mooie bekleding- en gordijnstoffen

%d bloggers liken dit: