Carte Colori

Carte Colori is sinds 1995 dé leverancier van traditionele Italiaanse kalkverf en stucproducten in Nederland. Deze producten zijn zowel voor restauratie als nieuwbouw geschikt. Naast deze authentieke kalkverf en stucproducten heeft Carte Colori ook andere verfsoorten ontwikkeld, zoals krijtverf, lakverf, matte afwasbare muurverf (projectverf), vloerverf, decoratieve verf en beschermende vernis. Inmiddels met 130 unieke kleuren in verschillende verfproducten.

Wanneer we de kleur niet vinden binnen het kleurenpallet van PEEnT, grijpen we naar de kleuren uit de Carte Colori verflijn, en andersom. Hierdoor vinden we altijd de perfecte kleurcombinatie en type verf geschikt voor de ruimte. De kleurstalen gaan overal mee naartoe.

Als dealer levert studioPEET alle producten die Carte Colori in het assortiment heeft. Voor kleuradvies kunt u contact met ons opnemen, tevens zijn alle producten eenvoudig te bestellen. Wilt u stalen aanvragen, verf bestellen of heeft u vragen over de verschillende producten, via het contactformulier op deze site.

Let op: Bestellingen op maandag t/m donderdag vóór 12.00u. zijn (doorgaans) de volgende dag in huis. De verf kan bij studioPEET in Haren worden afgehaald. In verband met de hoge transportkosten, berekenen wij € 12,50 per bestelling om de verf rechtstreeks bij u thuis af te laten afleveren (in heel Nederland).

INSPIRATIE…

Bij dit project de combinatie van “Façade”, “Camello” en “Pesaro”. Een zeer gedurfde, maar supermooi combinatie in een babykamer.

IMG_0345

Op bovenstaande foto is een combinatie gemaakt van de kleuren “Camello”, “Goud” en uit de PEEnT collectie “WitWit”

Op deze foto wordt een staal gemaakt voor een klant in enkele kleuren van de -Betonlook- kaart uit de kleurencollectie van Carte Colori…

%d bloggers liken dit: