Carte Colori

IMG_0345

Op bovenstaande foto is een combinatie gemaakt van de kleuren “Camello”, “Goud” en “Bianco”

Op deze foto wordt een staal gemaakt voor een klant in enkele kleuren van de -Betonlook- kaart uit de kleurencollectie van Carte Colori.

De kleurstalen gaan overal mee naartoe. Bij dit project de combinatie van “Façade”, “Camello” en “Pesaro”. Een zeer gedurfde, maar supermooi combinatie in een babykamer.

Carte Colori is sinds 1995 dé leverancier van traditionele Italiaanse kalkverf en stucproducten in Nederland. Deze producten zijn zowel voor restauratie als nieuwbouw geschikt. Naast deze authentieke kalkverf en stucproducten heeft Carte Colori ook andere verfsoorten ontwikkeld, zoals krijtverf, lakverf, matte afwasbare muurverf (projectverf), vloerverf, decoratieve verf en beschermende vernis.

Als dealer levert studioPEET alle producten die Carte Colori in het assortiment heeft. Voor kleuradvies kunt u contact met ons opnemen. Via het contactformulier zijn alle producten ook eenvoudig te bestellen. Wilt u stalen aanvragen, verf bestellen of heeft u vragen over de verschillende producten, stuur dan een mail aan:

eigenzinnig@studiopeet.com

app met ons mobiele nummer: +31 (0)6 55 1202 44

of vul het contactformulier in op deze site

Let op: Bestellingen op maandag t/m donderdag vóór 12.00u. zijn (doorgaans) de volgende dag in huis. Voor € 12,50 per bestelling kunnen wij de verf rechtstreeks bij u thuis laten afleveren.