De eerste week…

De Style Sisters kunnen wat mij betreft terugkijken op een geslaagd evenement! Afgelopen zondag was een groot succes en de opkomst was enorm. Er was veel aandacht voor alle bedrijven die zich deze dag presenteerden en er werd heerlijk gegeten van de oosterse specialiteiten en geproefd van de lekkere wijntjes. Ook werden er prachtige kunstwerken gemaakt door kindertjes die, door het mooie weer, heerlijk in de tuin konden spelen en knutselen. Ik zeg…. voor herhaling vatbaar!

In de eerste week na de lancering van studioPEET is er al veel reactie gekomen. Er zijn erg leuke gesprekken geweest en ik heb weer heel veel leuke nieuwe mensen ontmoet. De eerste adviesaanvragen zijn al binnen en hier ben ik natuurlijk erg trots op. Ik ga dan ook vol enthousiasme aan de slag met de eerste plannen.

Het design-label dat valt onder studioPEET; designedbyPEET heeft ook een vliegende start gemaakt. De reacties zijn goed en vooral het enthousiasme over het zitcomfort zijn voor mij heel erg belangrijk. Er zijn inmiddels al enkele bestellingen van zowel de BRICK als de STONE en dat betekent dat we nu officieel in productie zijn, en dat is natuurlijk super!

STONE 4-zits Sofa in stof Linara designbyPEET

STONE 4-zits Sofa in stof Linara
designbyPEET

LoveSeat STONE in stof City Velvet designbyPEET

LoveSeat STONE in stof City Velvet
designbyPEET

BRICK Diner-LoveSeat, Fauteuil en Bench designbyPEET

BRICK Diner-LoveSeat, Fauteuil en Bench
designbyPEET

Ontwerpen liggen alweer op de tekentafel zodat er op korte termijn weer prototypes gemaakt kunnen worden van nieuwe modellen.

Nou lijkt het me leuk als je meedenkt over nieuwe modellen. Wat vind je belangrijk bij een bank?

Vul de onderstaande enquête in en draag bij het ontwerp van de ultieme bank voor in huis!