studioPEET gaat officieel ‘de lucht’ in!

Nog 1 nachtje slapen en het is zover! studioPEET gaat officieel ‘de lucht’ in!

Na jarenlange ervaring en maandenlange voorbereidingen is het nu tijd voor een nieuw ‘begin’. WOEFF LifeStyle, inmiddels een begrip in Groningen, krijgt een nieuwe ontwerpstudio voor interieuradviezen & -ontwerp. Waar mede-eigenaar Eddie Offeringa van WOEFF LifeStyle zich meer en meer gaat concentreren op de Aziatische markt, ga ik mijn passie volgen en zal ik mij richten op mijn eigen interieuradvies & -ontwerpburo studioPEET, mijn meubel-label design byPeet en geselecteerde items uit binnen en buitenland selected byPEET.

Vanaf morgen is het een feit! Tijdens het Style-Event bij ons in de loods zal ik voor het eerst mijn meubellijn STONE en BRICK presenteren. Heel erg spannend. Tijdens de opbouw de afgelopen dagen zijn er al vele mensen geweest en hebben een glimp opgevangen. Tot nog toe was iedereen zeer enthousiast en er zijn zelfs al enkele bestellingen uit voortgekomen. Ik ben enorm trots!

De verwachting is dat het erg druk zal worden morgen. Iedereen heeft er enorm veel zin in en het wordt een fantastische dag! Het is wel spannend want er gaat natuurlijk altijd van alles mis zo dicht op de deadline. Computers die het begeven, stickers die verkeerd gedrukt worden, sites die nog op het laatste moment moeten worden voltooid en niet te vergeten de gemeente die besluit om juist dit weekend aan de ringweg-weg-werkzaamheden te verrichten……

Gelukkig blijven we wel goed bereikbaar en wordt het mooi weer! Dus onder het genot van een hapje, drankje, zonnetje en in het gezelschap van leuke mensen wordt het een gezellige dag, daar ben ik van overtuigd! Hapjes en drankjes uit de Javaanse cateringbus die buiten geparkeerd staat. De Barbershop Ohlson Medispa,  HA Juweliers  en vele anderen zullen tijdens het Style Event aanwezig zijn. Ook op het gebied van kleding en is er genoeg te beleven. Er zullen modeshows zijn en ook voor mooie omslagdoeken kun je morgen terecht bij WOEFF LifeStyle. En die mooie witte Audi, daar zou ik nou wel even eens een keer een proefritje mee willen maken….

Tot in de late uurtjes wordt er doorgewerkt om iedereen op zijn plekje te krijgen in de loods. Morgenochtend ben ik ook weer vroeg aanwezig om de laatste puntjes op de I te zetten.

Ik heb er zin in! Wordt vervolgd…..